ΤΈΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΝΤΖΊΝΓΚ RUIFUTONG ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΥΝ ΤΗ CO., ΕΠΕ

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

1 2 3 4 5 6
NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD
Εργοστάσιο ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ QA/QC QA/QC QA/QC Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες : ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ SUMOUR
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 3000,000-5000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ΤΈΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΝΤΖΊΝΓΚ RUIFUTONG ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΥΝ ΤΗ CO., ΕΠΕ

 

Η έδρα βρίσκεται στην πόλη του Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu, η επιχείρησή μας έχει γίνει μια επαγγελματική προσαρμογή cOem και ένας ετήσιος κύκλος εργασιών τοπ προμηθευτών των εκατοντάδων των εκατομμυρίων!
Το κύριο επιχειρησιακό πεδίο cOem έχει: όλα τα είδη γεμισμένου υπολογιστή προϊόντων παιχνιδιών ηλεκτρονικού embroideryheat-transfersilk printingtrademarks και μερικών άλλων υπηρεσιών επεξεργασίας. Η μηνιαία παραγωγή έχει φθάσει στα εκατομμύρια. Έχουμε περισσότερους από 800 υπαλλήλους, οι διευθυντές και οι σχεδιαστές μεταξύ τους έχουν περισσότερο από 10 έτη εργασιακής πείρας.
Έχουμε παράσχει τις επαγγελματικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες για το υδρόμελι Johnson, Yili, Walmart, Coca-Cola, McDonald's, Kraft και άλλες γνωστές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Και έχουμε λάβει τα δικαιώματα της λειτουργίας εισαγωγών και εξαγωγής και η ανεξάρτητη επιθεώρηση, πέρασε ICTI, το ISO, wal-Mart, τη Disney, τη αντιτρομοκρατία και μερικούς άλλους κανόνες λογιστικών ελέγχων.
Τα προϊόντα χρησιμοποιούν το υλικό προστασίας του περιβάλλοντος και έχουν τη λεπτή εργασία, η οποία μπορεί να περάσει τα σχετικά πρότυπα δοκιμής των εσωτερικών και ευρωπαϊκών χωρών. Μπορούμε να λύσουμε όλα τα σχετικά ζητήματα από τα δείγματα στην αποστολή, χρειαμένος ακριβώς το u για να παρέχουμε το σχέδιο ή τα δείγματα.
Η αρχή μας:
Για να βοηθήσει τους πελάτες να μειώσουν τις δαπάνες και να δημιουργήσουν την αξία ως κέντρο! Ολόψυχα προσφέρετε την επαγγελματικότερη προσαρμοσμένη υπηρεσία για τους γενικούς νέους και παλαιούς πελάτες, που προσπαθούν να χτίσει το πρώτο εμπορικό σήμα της σφαιρικής προσαρμογής.
Επιχειρησιακό πεδίο:
Το επιχειρησιακό πεδίο κυμαίνεται από όλα τα είδη embroideryplastic toysinjection βελούδου toysheat-transfercomputer που φορμάρουν τα productselectronic προϊόντα που επεξεργάζονται (lightingservices για computer.ect) σε άλλες μερικές άριστες υπηρεσίες.
Πιστοποιητικά:
Έχουμε περάσει επιτυχώς την επαλήθευση ασφάλειας ICTIISOWalmartDisneyGlobal και μερικούς άλλους τυποποιημένους λογιστικούς ελέγχους. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς έχει αποκτήσει την ανεξάρτητη επιθεώρηση εσενών και το δικαίωμα για την εισαγωγή και την εξαγωγή.

Στοιχεία επικοινωνίας
NANJING RUIFUTONG ARTS AND TOYS MANUFACTURING CO .,LTD

Τηλ.:: 86-025-83411003

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)